Când o femeie ţipă, de Rosalie Haynes

în original aici, această postare e scrisă de o tânără prostituată din Anglia, care e împotriva prostituţiei. Asta ignoră – deloc întâmplător – propagandiştii industriei exploatării sexuale a femeilor şi copiilor, atunci când susţin extinderea clientelei de violatori şi mărirea profiturilor acestei industrii. Asta e ceea ce unele “feministe” din România numesc “auto-determinare” şi “emancipare sexuală”, atunci când ignoră realitatea că industria prostituţiei e o industrie a bărbaţilor de subjugare şi distrugere a femeilor. Asta reduc la tăcere aceşti propagandişti capitalişti:

“Am văzut cu ochii mei femei sugrumate, scuipate, călcate în picioare, bătute cu pumnii. Le-am auzit cum ţipau în timp ce bărbaţii LE VIOLAU, da, LE VIOLAU, nu se culcau cu ele. Şi ele mi-au auzit ţipetele mele.  Asta e viaţa pentru noi, din păcate. Pentru ele mai mult decât pentru mine.

În dimineaţa asta mi-a îngheţat sângele în vine. O femeie ţipa atât de tare şi de intens că am simţit agresiunea împotriva ei ca şi cum mi s-ar fi întâmplat mie. Nu eram în cameră cu ea şi tot am simţit asta. Puteţi să vă imaginaţi cât de sinistru era ce i se întâmpla?

Asta nu e ceva cu care să te obişnuieşti. Nu e zgomotul de fundal în timp ce aştepţi să-ţi vină ţie rândul! E îngrozitor. E tortură. Nu poţi să uiţi aşa ceva, să pretinzi că n-ai trăit aşa ceva şi să te apuci să vorbeşti cu alte femei despre vreme. Doar pentru că te rupi de tine când ei te violează… nu poţi să nu îngheţi de frică atunci când auzi o altă femeie ţipând. Şi ştiţi ceva, trebuie să le simţim şi durerea lor. Ştiu că pare ciudat. Femeile acestea nu sunt roboţi de sex. Sunt fiinţe umane, ca tine. Aş merge atât de departe cât să spun că probabil auzind o altă femeie cum ţipă e mai rău decât atunci când eşti violată tu.

Pentru că ASCULŢI cum o femeie e torturată.

AUZI cum îi imploră să se oprească.

ASCULŢI cum trupul ei e violat şi ştii că nu poţi face nimic să opreşti asta. Tot ce poţi să speri e ca femeia să supravieţuiască.

Aşa îşi obţin aceşti nemernici satisfacţia sexuală, aşa îşi obţin plăcerea, forţând o femeie să le suporte fanteziile bolnave.

Între timp, el e cât se poate de bine. Suferinţa, durerea pe care o îndură acea femeie îi lasă total rece. Total.

E capabil să se mintă că ţipetele ei de durere înseamnă că o fute bine. Aşa normalizează ăştia violul în mintea lor. Femeia urlă… wow asta înseamnă că îi place.

NU. URLĂ PENTRU CĂ E LA UN VIOL DISTANŢĂ PÂNĂ TU SĂ-I DISTRUGI ORGANELE INTERNE, TICĂLOSULE.

Uneori, nici măcar nu le spui femeilor totul, pentru că nu poţi să-ţi imaginezi unele lucruri spuse cu voce tare pentru că asta îţi produce durere fizică. Te simţi ruşinată şi jenată. Ce se întâmplă în camera aia rămâne acolo.

Când această femeie se întoarce nici un cuvânt nu are sens, nu însemană nimic. Nu poţi spune nimic. Nimic. Compasiune? Îmbrăţişare? Nimic. Să-i spui că-ţi pare rău? Nu. Nu spui nimic şi nici ea nu spune nimic. Pentru că ce dracu poţi să-i spui unei femei care a fost violată/violată în grup? Cine iese din camera aia şi se întoarce în camera ta?

O vezi cum se luptă cu fiecare pas pe care-l face. Îi vezi durerea pe chip. Îi vezi suferinţa în priviri. Vezi urmele pe care le-au lăsat bărbaţii pe trupul ei şi te doare inima dar nu poţi spune nimic. O ajuţi să meargă dacă nu poate şi stai cu ea. Nici un cuvânt. Doar să fii acolo în tăcere până când înţelege ce i s-a întâmplat şi (cât poate fi înţeles).

În timp ce unii abia aşteaptă un nou an, milioane trăiesc în groaza unui alt an în mizerie. E timpul să schimbăm lucrurile în 2016. Avem multe de făcut. Şi foarte multe nedreptăţi de ditrus. Multe atitudini de îndreptat.

Rosalie. X”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s